Carte de vizită la cheie

Produsele pe care le luam de bune, fara sa ne gandim cum am putea sa le inovam, sunt multe. Printre ele este si banala carte de vizita. Da, exista numeroase design-uri, de la forme, culori, materiale si poate chiar utilizari suplimentare.

Dar daca … ?

Ce se intampla cand pui un designer la munca? Iese o carte de vizita cu totul altfel – sub forma de stampila. Practic nu ar mai trebui sa porti dupa tine n bucati, ci doar un breloc. Si poti sa-ti pui stampila oriunde.

O carte de vizita intr-o “inspector stamp” (o stampila mica, metalica, cu breloc si “self-inking”), doua lucruri puse impreuna care fac unul nou.

Ideea i-a venit lui Mikey Burton, invitat sa participe la Designer Challenge pentru Computer Arts Projects.

Mikey Burton este designer, lucrand pentru Facebook, Converse, Wired, The New York Times, etc. si pentru tine 😛

Il gasesti pe site aici.

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

2 comments

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare