Hei, ai nevoie de branding pentru business-ul tău?

Poate că ești la început de drum. Ai dat startul unui proiect personal sau unei mici afaceri. Dar cum lucrurile niciodată nu sunt atât de simple pe cât am vrea și poate nici nu e domeniul tău de expertiză, ai lăsat partea de branding la final. Pe când vei avea timp și/sau alte resurse necesare pentru a te ocupa cum trebuie de o identitate pt. business-ul / proiectul tău.

S-ar putea să ai noroc

Node Creative – agenție de branding și design din Cluj-Napoca – au lansat Brandshot. În fiecare lună aleg câte o mică afacere pentru care vor realiza un proiect de branding pro-bono. Expresia vine din latină, de la pro bono publico, adică pentru bunul public. Ceea ce se aplică și aici.

We have a soft spot for businesses that have a positive impact on the community, such as creating jobs, reducing paperwork, raising the quality of life etc. and we’ll consider them first.

Cum funcționează

  • tu aplici pe site – au un formular tare scurt și simplu de completat
  • ei anunță în data de 30 câștigătorul fiecărei luni

Îi știu de la TEDxCluj, fiindcă au făcut o bună parte din materiale. 🙂 Sper ca inițiativa să reziste multe luni de acum încolo și să le iasă cum trebuie. 😀

Apropo de proiecte pro-bono realizate de companii, aici găsești o serie de argumente + două studii de caz despre cum funcționează în folosul afacerii și de ce sunt f apreciate în ziua de azi.

Așadar, succes? 😀

Add comment

Citește direct în Inbox

Nu uita să te abonezi la Newsletter. Îl primești max. o dată pe săptămână.