Hei, ai nevoie de branding pentru business-ul tău?

Poate că ești la început de drum. Ai dat startul unui proiect personal sau unei mici afaceri. Dar cum lucrurile niciodată nu sunt atât de simple pe cât am vrea și poate nici nu e domeniul tău de expertiză, ai lăsat partea de branding la final. Pe când vei avea timp și/sau alte resurse necesare pentru a te ocupa cum trebuie de o identitate pt. business-ul / proiectul tău.

S-ar putea să ai noroc

Node Creative – agenție de branding și design din Cluj-Napoca – au lansat Brandshot. În fiecare lună aleg câte o mică afacere pentru care vor realiza un proiect de branding pro-bono. Expresia vine din latină, de la pro bono publico, adică pentru bunul public. Ceea ce se aplică și aici.

We have a soft spot for businesses that have a positive impact on the community, such as creating jobs, reducing paperwork, raising the quality of life etc. and we’ll consider them first.

Cum funcționează

  • tu aplici pe site – au un formular tare scurt și simplu de completat
  • ei anunță în data de 30 câștigătorul fiecărei luni

Îi știu de la TEDxCluj, fiindcă au făcut o bună parte din materiale. 🙂 Sper ca inițiativa să reziste multe luni de acum încolo și să le iasă cum trebuie. 😀

Apropo de proiecte pro-bono realizate de companii, aici găsești o serie de argumente + două studii de caz despre cum funcționează în folosul afacerii și de ce sunt f apreciate în ziua de azi.

Așadar, succes? 😀

Sharing is knowledge
6Shares
0

Add comment

Andra Magda

Content Writer with a degree in Psychology and 10 years experience as a Marcom pro. in creative industries, education, and entertainment. Living in the heart of Transylvania.

Monthly Newsletter

Themed. Curated. Brief. 

A list of highlights from the best pieces of content on info I want more people to know / question / debate. Not sure if it’s for you?


Future articles & more