Autobiografia Morrissey trebuia lansată mâine, dar…

Morrissey anunta ca a renuntat in ultimul moment sa-si mai publice autobiografia cu cei de la Penguin. Motivul este simplu: nu au fost de acord in privinta continutului – probabil cei de la editura voiau sa ii modifice prea mult din text. (apropo, tocmai vazusem un film in care personajul principal intampinase exact aceasi problema cu exact aceasi editura :)) – de vazut: Smart People)

Morrissey este cunoscut pentru atitudinea sa revoltatoare si mai ales pentru comentariile sale rautacioase la adresa oricui. Rolling Stone face un top 15 “cele mai” zise de dansul.

Morrissey este cunoscut doar dupa numele sau de familie, dar numele sau complet este Steven Patrick Morrissey. Este fostul vocal de la The Smiths, asta pana in 1987 cand s-au despartit. De atunci a inceput o cariera solo, iar primul sau album se numeste Viva Hate cu care a avut ceva succes.

 

Andra Magda

I write about why we do what we do, how we work, failure, personal experiments, creative industries. Get the highlights: the best content I write, read, watch or listen. Monthly.

Add comment

Quotes and updates

Get the highlights

The best content I write, read, watch or listen. Monthly.

Not sure if it’s for you?


Andra Magda

Content Writer with a degree in Psychology, living in the heart of Transylvania.

I write about why we do what we do, how we work, failure, personal experiments, creative industries and send a monthly newsletter.