Autobiografia Morrissey trebuia lansată mâine, dar…

Morrissey anunta ca a renuntat in ultimul moment sa-si mai publice autobiografia cu cei de la Penguin. Motivul este simplu: nu au fost de acord in privinta continutului – probabil cei de la editura voiau sa ii modifice prea mult din text. (apropo, tocmai vazusem un film in care personajul principal intampinase exact aceasi problema cu exact aceasi editura :)) – de vazut: Smart People)

Morrissey este cunoscut pentru atitudinea sa revoltatoare si mai ales pentru comentariile sale rautacioase la adresa oricui. Rolling Stone face un top 15 “cele mai” zise de dansul.

Morrissey este cunoscut doar dupa numele sau de familie, dar numele sau complet este Steven Patrick Morrissey. Este fostul vocal de la The Smiths, asta pana in 1987 cand s-au despartit. De atunci a inceput o cariera solo, iar primul sau album se numeste Viva Hate cu care a avut ceva succes.

 

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare