Arta transformată în obiecte cu folos

Arta astazi inseamna o multitudine infinita de posibilitati si mai ales de variatiuni pe aceeasi tema sau in medii diferite. Unde este menita sa ajunga o idee si ce se intampla cu ea pana intr-un final, cel mai probabil, provizoriu?

Un exemplu de un astfel de cicuit surprinzator este destinatia unui poem scris de Lee Quinones. Lee este unul dintre grafferii New York-ului care au influentat arta stradala din anii ’80. Initial, poemul a fost sursa de creatie pentru un graffiti de al sau, care a ajuns sa fie imprimat pe… sireturi. Nu sireturi pe care le gasim la piata, ci unele care veneau la pachet cu o pereche de Adidas Superstar. Nici macar aceasta pereche nu a fost aleasa intamplator, design-ul pantofului este realizat tot de Lee pentru a celebra 35 de ani de la infiintarea brandului.

Un al doilea exemplu vine mai ales pentru cei carora le place sa se relaxeze cu stil sau sa petreaca cu clasa, precum, sa zicem, Snoop Dogg stie sa o faca. Chiar el vine cu o idee… fina. Vocea si stilul sau le recunoasteam in mai putin de o secunda si cred ca la fel se intampla si cu versurile sale. Ce ne ofera Snoop este o carte de buzunar din care putem recita oricand rimele pieselor sale la nevoie și din care putem folosi paginile ca foite. Iar el are grija de nevoile noastre, caci si el le are pe aceleasi.

Add comment

Citește direct în Inbox

Nu uita să te abonezi la Newsletter. Îl primești max. o dată pe săptămână.