Al meu birou de blogger

Pentru ca toate lucrurile bune vin deodata, cineva se intreaba cum arata biroul meu de blogger. Desigur, ne imaginam. Nu pentru ca nu am birou, pentru ca nu sunt eu mare blogger.

E o camera mica cu putina mobila, dar cu filtru pentru cafea. Are o canapea, un fotoliu, niste lampi lungi din podea si multe printuri pe fiecare perete.

Cand dai de birou, dai de fapt de o masa mare. Iar la acea masa, sau poate langa dansa, sta un scaun mandru, rosu si modern.

In spate, lipita de perete, caci masa are privirea spre fereastra, sta o biblioteca. Cu rafturi putine, dar solide unde stau ticsite carti, reviste multe si agende frumoase. In mijlocul mesei de culoarea lemnului tanar sta neinduplecat un notebook. In stanga un teanc de carti, reviste si agende, in dreapta un teanc de carti, reviste si agende, te uiti fara sa vrei si printre ele mai zaresti niste petale molcome, dar vii. Multe pixuri colorate indesate intr-o cana de cafea si multa cafea cu lapte indesata intr-o cana pentru ea. Si totusi daca te uiti sub masa vezi ca sunt pitite cateva sertare mici in care lenevesc ideile uitate sau deja expirate.

Cat mai usoara sa fie mobila, cat mai multe obiecte sa o ingreuneze, cam asa vad eu biroul si biroul meu de blogger.

Dar am gasit o poza cu biroul meu de acum, care zic eu seama destul de bine cu varianta sa ideala. Este mai mic si se uita la pereti toata ziua, dar ce bine ca stie sa se relaxeze.

Pentru ca cineva ne-a intrebat, noi venim cu imaginatia, iar Mobexpert vine cu solutia. Direct la ei in magazin, pe al lor site sau daca iti place mult de dansii, pe Facebook, acolo sunt variate perspective din Realia pentru ideile ce-ti vin.

2 comments

Citește direct în Inbox

Nu uita să te abonezi la Newsletter. Îl primești max. o dată pe săptămână.