6 reguli

Dupa ce reguli te ghidezi?

Am o gramada de notite, de lucruri pe care as vrea sa mi le amintesc cand fac ceva.

De curand am vazut un film, nu e el prea de treaba, People like us ii spune. Dar ce mi-a placut, ceva ce m-am gandit ca ar fi frumos de dat mai departe, este o interventie a personajului principal. 6 reguli pe care le stie de la tatal sau. Sint chiar dragute, asa ca, here it is:

1. Daca iti place ceva doar fiindca crezi ca si altora le-ar placea, cel mai sigur nu va fi asa. Pe principiul nebunului, a celui care face lucruri doar fiindca ii plac lui. Cu timpul vor veni si „adeptii”, dar la inceput e stupid sa iti placa ceva doar fiindca altora le place sau crezi ca s-ar putea sa le placa.

2. Majoritatea usilor din lume sunt inchise, asa ca daca gasesti una pe care vrei sa intri ai face bine sa ai un ciocanit interesant. Eu as spune mai degraba ca ar fi bine sa ai o intrare spectaculoasa decat un fel de a bate la usa anume :)), dar asta sunt doar eu…

3. Tot ce crezi ca e important, nu e. Si invers. Ne batem capul cu multe lucruri care isi pierd orice semnificatie in momentul in care intra in scena niste probleme mai seriose. Abia atunci realizam cate probleme ne-am facut cu lucruri care de fapt nu au nici o importanta.

4. „Don’t shit where you eat.” Pe modelul viata profesionala una, ce fac eu in viata mea personala e doar treaba mea.

5. „Lean into it.” Rezultatul nu e atat de important, ce conteaza este sa fii acolo. Atentie la momentul prezent, sa nu ne mai pierdem atat de mult in ce a fost, in ce ar putea sa fie, no-multitasking etc.

6. „Never sleep with someone who has more problems than you.” Fiecare interpreteaza cum vrea. :))

sursă foto.

Add comment

Citește direct în Inbox

+ cele mai recente articole
+ alte info faine
+ premii numai pentru abonați