6 reguli

Dupa ce reguli te ghidezi?

Am o gramada de notite, de lucruri pe care as vrea sa mi le amintesc cand fac ceva.

De curand am vazut un film, nu e el prea de treaba, People like us ii spune. Dar ce mi-a placut, ceva ce m-am gandit ca ar fi frumos de dat mai departe, este o interventie a personajului principal. 6 reguli pe care le stie de la tatal sau. Sint chiar dragute, asa ca, here it is:

1. Daca iti place ceva doar fiindca crezi ca si altora le-ar placea, cel mai sigur nu va fi asa. – pe principiul nebuniei, a celui care face lucruri doar fiindca ii plac lui. Cu timpul vor veni si “adeptii”, dar la inceput e stupid sa iti placa ceva doar fiindca altora le place sau crezi ca s-ar putea sa le placa.

2. Majoritatea usilor din lume sunt inchise, asa ca daca gasesti una pe care vrei sa intri ai face bine sa ai un ciocanit interesant. Eu as spune mai degraba ca ar fi bine sa ai o intrare spectaculoasa decat un fel de a bate la usa anume :)), dar asta sunt doar eu..

3. Tot ce crezi ca e important, nu e. Si invers. – ne batem capul cu multe lucruri care isi pierd orice semnificatie in momentul in care intra in scena niste probleme mai seriose, si abia atunci realizam cate probleme ne-am facut cu lucruri care de fapt nu au nici o importanta.

4. “Don’t shit where you eat.” – pe modelul viata profesionala una, ce fac eu in viata mea personala e doar treaba mea.

5. “Lean into it.” Rezultatul nu e atat de important, ce conteaza este sa fii acolo. – atentie la momentul prezent, sa nu ne mai pierdem atat de mult in ce a fost, in ce ar putea sa fie; no-multitasking, etc.

6. “Never sleep with someone who has more problems than you.” – fiecare interpreteaza cum vrea :))

Enjoy! 😉

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare