5 lucruri învățate făcând ordine și curățenie în online

Ieri mi-am mutat blogul. Am facut ordine si am rearanjat ultimele articole postate. Am reluat treaba cu organizarea pe categorii, retele sociale, etc. Si mi-am facut o schema de planificare. Update: scris acum 4 ani, inca valabil. :))

Mi-a luat ceva timp toata treaba, si tot nu-i toata. Dupa ore de stat si uitat prin materialele din trecut postate pe net – fotografii, idei, amintiri – am realizat cateva lucruri.

Ce am invatat facand ordine printre conturile online?

  1. Mai bine nu stergi. In viitor se va intampla sa-ti fie de folos orice lucru mic facut acum. Chiar daca nu-ti dai seama in ce fel.
  2. Excesele nu-s bune niciunde! Daca ai exagerat, e de bun simt sa mai faci ordine. Vor ramane doar amintirile faine, ideile bune, etc. Si astea merita sa ramana!
  3. Organizarea face diferenta. Daca ramai organizat inca de la inceput, nu vei ajunge sa ai dubluri, n-spe foldere, n-spe locuri in care iei notite. Pregateste un sistem de functionare si lucrurile vor curge mai lin.
  4. Chiar n-ai cateva minute sa citesti articolul ala? Multe, multe, multe link-uri salvate “pentru mai tarziu”, “de citit”, care ajung doar sa se inmulteasca si nu invers.
  5. Better done, than perfect! Fa greseli, in felul acesta inveti mai repede. Experimenteaza: vezi ce merge si ce nu. Altfel ramai tot cu impresia si nu cu certitudinea.
0

Andra Magda

În fiecare lună aleg o temă despre care trimit prietenilor o listă cu cele mai faine materiale găsite de mine. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Cine ce mai zice

Lista de la 11 dimineața

În fiecare lună aleg o temă despre care trimit prietenilor o scurtă listă cu cele mai faine materiale găsite de mine – ca un newsletter tematic și lunar. Pleacă spre abonați în fiecare zi de 11.


Andra Magda

Lucrez ca om de comunicare în industrii creative. În timpul liber învăț să scriu. Vreau să-mi transform munca în fapte bune pentru ceilalți. Iubesc iarna.