5 lucruri învățate făcând ordine și curățenie în online

Ieri mi-am mutat blogul. Am facut ordine si am rearanjat ultimele articole postate. Am reluat treaba cu organizarea pe categorii, retele sociale, etc. Si mi-am facut o schema de planificare. Update: scris acum 4 ani, inca valabil. :))

Mi-a luat ceva timp toata treaba, si tot nu-i toata. Dupa ore de stat si uitat prin materialele din trecut postate pe net – fotografii, idei, amintiri – am realizat cateva lucruri.

Ce am invatat facand ordine printre conturile online?

  1. Mai bine nu stergi. In viitor se va intampla sa-ti fie de folos orice lucru mic facut acum. Chiar daca nu-ti dai seama in ce fel.
  2. Excesele nu-s bune niciunde! Daca ai exagerat, e de bun simt sa mai faci ordine. Vor ramane doar amintirile faine, ideile bune, etc. Si astea merita sa ramana!
  3. Organizarea face diferenta. Daca ramai organizat inca de la inceput, nu vei ajunge sa ai dubluri, n-spe foldere, n-spe locuri in care iei notite. Pregateste un sistem de functionare si lucrurile vor curge mai lin.
  4. Chiar n-ai cateva minute sa citesti articolul ala? Multe, multe, multe link-uri salvate “pentru mai tarziu”, “de citit”, care ajung doar sa se inmulteasca si nu invers.
  5. Better done, than perfect! Fa greseli, in felul acesta inveti mai repede. Experimenteaza: vezi ce merge si ce nu. Altfel ramai tot cu impresia si nu cu certitudinea.
0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale, care mă ajută și în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare