30 de articole în 30 de zile

Când mi-am refăcut blogul am știu că în prima luna nu o să apuc să scriu f mult. Dar am știut și că vreau să (re)fac experimentul cu publicarea unui articol în fiecare zi timp de o lună.

Atenție: publicare, nu scriere. Adică uneori am scris în avans câteva postări și le-am programat în zile diferite.

Ce am învățat

  • marea surpriză a fost când în ultimele zile număram câte mai sunt până se termină, fiindcă am descoperit cu stupoare că e f obositor să publici ceva zilnic. ce mă așteptam să fie f simplu, s-a dovedit mult mai costisitor ca timp.
  • mai făcusem experimentul acum câțiva ani când mi-a fost mai simplu. cred că acum am pur și simplu mai multe responsabilități în program și de aici diferența. dacă vrei să publici ceva relevant zilnic, chiar ai nevoie de timp.
  • din acest motiv, cu siguranță voi schimba strategia pe viitor și voi alege să public mai rar. să am timp de documentare, editare și de subiectele alea care durează să le scoți în lume.
  • am început cu o listă de subiecte, care eram sigură că trebuie să fie mai lungă de 30 de idei, că nu toate vor ieși. surpriza plăcută e că acum, la final, lista are doar 41 de puncte, deci nu cu mult peste. parte dintre subiectele rămase pe lângă vor apuca lumina zilei în viitor.
  • per ansamblu, mă bucur că l-am făcut chiar acum la început. așa, pot să mă concentrez pe toate celelalte idei în continuare. so, stay tuned, cum se spune. 🙂

* full disclosure: în 5 zile am ratat publicarea de materiale noi și le-am scris retroactiv. asta înseamnă, rotunjit, cam 15% din cazuri.

| sursă foto.

Andra Magda

I write about why we do what we do, how we work, failure, personal experiments, creative industries. Get the highlights: the best content I write, read, watch or listen. Monthly.

Add comment

Quotes and updates

Get the highlights

The best content I write, read, watch or listen. Monthly.

Not sure if it’s for you?


Andra Magda

Content Writer with a degree in Psychology, living in the heart of Transylvania.

I write about why we do what we do, how we work, failure, personal experiments, creative industries and send a monthly newsletter.