3 întrebări despre mașina viitorului

Google car a fost deja vazuta pe strazile orasului, Bosch vrea o parte din piata masinilor automate. Dar toate astea incet, incet. Printre primele functii ce vor fi disponibile se afla parcarea automata, care, daca nu ma insel, va fi disponibila din 2016. 🙂 Si deja avem un stat in care este legal sa “conduci” masinile automate: California, USA. 😉

Dar pana toate astea chiar se intampla, iata trei simple intrebari:

  1. inseamna ca se va reduce numarul accidentelor semnificativ? Masinile astea trebuie sa fie functionale sub o larga varietate de medii si contexte ca sa poata fi eliberate pe strazi.
  2. daca nu mi-am luat permisul pana acum, practic, mai are rost? :)) Cel putin cei care nu si-l iau in urmatorii 30 de ani, chiar nu mai are sens.
  3. daca se poate face asta, nu putem schimba si forma? 😀 Ar cam trebui, daca condusul nu va mai face parte din peisajul calatoriilor, atunci macar sa le facem mai confortabile.

Andra Magda

I write about why we do what we do, how we work, failure, personal experiments, creative industries. Get the highlights: the best content I write, read, watch or listen. Monthly.

Add comment

Quotes and updates

Get the highlights

The best content I write, read, watch or listen. Monthly.

Not sure if it’s for you?


Andra Magda

Content Writer with a degree in Psychology, living in the heart of Transylvania.

I write about why we do what we do, how we work, failure, personal experiments, creative industries and send a monthly newsletter.