3 întrebări despre mașina viitorului

Google car a fost deja vazuta pe strazile orasului, Bosch vrea o parte din piata masinilor automate. Dar toate astea incet, incet. Printre primele functii ce vor fi disponibile se afla parcarea automata, care, daca nu ma insel, va fi disponibila din 2016. 🙂 Si deja avem un stat in care este legal sa “conduci” masinile automate: California, USA. 😉

Dar pana toate astea chiar se intampla, iata trei simple intrebari:

  1. inseamna ca se va reduce numarul accidentelor semnificativ? Masinile astea trebuie sa fie functionale sub o larga varietate de medii si contexte ca sa poata fi eliberate pe strazi.
  2. daca nu mi-am luat permisul pana acum, practic, mai are rost? :)) Cel putin cei care nu si-l iau in urmatorii 30 de ani, chiar nu mai are sens.
  3. daca se poate face asta, nu putem schimba si forma? 😀 Ar cam trebui, daca condusul nu va mai face parte din peisajul calatoriilor, atunci macar sa le facem mai confortabile.
0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare