11 lucruri mărunte care mă enervează

 1. Cum se dă restul – ar trebui să-ți pună în palmă prima dată monedele, apoi bancnotele și apoi bonul, ca să le poți prinde cum trebuie și să nu le scapi când cealaltă mână de obicei ți-e ocupată cu portmoneul / plasa / geanta / etc.
 2. Că nu este despărțitor la supermarket atunci când îți iei cumpărăturile, ca să apuci să faci asta până preiau următorul client. Sau că în unele nu te lasă să pui direct coșul înainte de scanare, să le ia de acolo, chiar dacă atunci când le scoți nu îți încap.
 3. Că trebuie să aștept după bon la magazinele mici, toți presupun că nu mi-l trebuie.
 4. Cum se stă la coadă – chiar dacă există mai multe ghișee ar trebui să se stea la o singură coadă, ca în aeroport – în felul acesta fiecare urmează în ordinea în care a ajuns.
 5. Nu înțeleg de ce la ghiozdane, la buzunarul mic din față fermoarul are o singură direcție și de obicei opusă față de mâna dreaptă.
 6. Oamenii care stau cu ghiozdane în transportul în comun când e arhiplin.
 7. Dacă măsurile de siguranță în caz de incediu spun că ușile trebuie să se deschidă spre exterior, în blocuri și apartamente de ce toate se deschid în interior?
 8. Nu înțeleg de ce înainte cu 5 minute de o întâlnire, unii te sună să-ți spună că sunt pe drum.
 9. Cum nu înțeleg nici de ce e ok să întârzii, dar să nu anunți când îți dai seama de asta…
 10. Primești mesaj de la persoana cu care trebuie să te întâlnești. Deja o vezi cu ochiul liber, ești la 100 m distanță. Ajungi și te întreabă „de ce nu mi-ai răspuns la mesaj?”. WTF? :))
 11. Ah! Sau cei care îți scriu mail și apoi îți scriu mesaj pe toate device-urile și aplicațiile pe care știu că le folosești să-ți spună că ți-au scris mail. De ce trebuie să răspund de trei ori la o singură chestie?!

| sursă imagine

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu cele mai faine materiale parcurse de mine, care aș vrea să ajungă la cât mai multă lume. Uneori alături de câteva gânduri și curiozități personale sau articole scrise de mine.

Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona AICI.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale, care mă ajută și în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Răsfoiește

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu cele mai faine materiale parcurse de mine, care aș vrea să ajungă la cât mai multă lume. Uneori alături de câteva gânduri și curiozități personale sau articole scrise de mine.


Articole viitoare